2013年9月1日星期日

www.shoxskove.com nike shox gsy60

http://www.shoxskove.com Når stilt opp ti svært nittito typen 7,7 mm maskingevær sparke en bombe ombord, transport grøft sprutet blod, flyr skutt og såret i de indre organer lemlestet, strekker titalls meter, fluke djevlene og stokk soldater døde, var den umiddelbare grusomheter sjokkert ! Ifølge departementet for divisjonen kommandoen nike free run må fortsette å kjempe til slutten her, så tidlig som en dag retrett er en blasfemi mot Majestet av Hans Majestet Keiseren ! nike shox Returner umiddelbart til frontlinjen stillinger er nå operativt, og lovbrytere vil bli drept ! Serveres som kaptein på Devils Koro overvåke holder en mikrofon ropte, ansiktet grim, og stilt opp ved siden av maskin skytter, er maskingevær blir fylt for den nye springbrett og forberede for en massakre.

Den flom av skudd kom, noen kunne ikke hjelpe, men ser tilbake, bare for å oppdage at mer enn et dusin spillere fra skyttergravene overvåke hoppet ut og begynte å skyte de sårede lå i grøfta trafikk, eliminere nike free avgir lavere moral klynket, hjerte ikke en bjørn. Grøft ulike trafikk i tilfelle en lignende tragedie, mange djevler tvunget til å gå tilbake til frontlinjen stillinger, igjen tåle uendelig bombardement. Siden artilleri bomber blandet i en rekke røykbomber, djevler og stokk soldater horisonter sterkt berørt, deretter nike shox vet ikke den første bølgen av soldater har krysset En Jiajun River, er klar til å starte angrep.

Under artilleri spredt over de onde ånder som prøver å kjempe tilbake, men nike shox bare sparken, var det himmelen rekognosering oppdaget raskt var ultra- lang rekkevidde 150 mm og 203 mm Howitzer kanon låser, hadde tid å overføre, blir det en haug med søppel. Hva mer er, longchamp himmelen noen få hundrevis av fly En Jiajun bomber skvadroner, stadig sirkle, på jakt etter verdige mål, er Japan et fjollete, har brakt nådeløse bombing. Luften var fylt med stikkende lukten av krutt og tykk røyk, en djevel og pinne soldater Piqiang høyt hoste.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论