2013年12月1日星期日

http://www.mysteriousplanet.net/mybolg.php ugg boots uk ilvk

Efter att ha lyssnat, Xu Fan tystnad, så att sitta bredvidoch nervös ! Tja, Wusuo Zhang tillfälligt bruna uggs inte drogtest personalen inne. Tillsammans med ugg stövlar ugg stövlar eftermiddag för att gå till häktet, där det ska vara rätt person ! Xu som svarade, att han skulle ha beräknat det är bra, men mycket säker för denna teori, men i början av rättegången verkade rädd för någon olycka, bara för att upprepa testet i häktet, om det brister, ugg boots uk att slå make up.

Herr HUI, är inte den här killen ut ur röran innan dig, lita på att jag kommer att ta för att hälsa på honom ! Den här killen i det här livet kan inte längre gå ut, skulle definitivt vara ett livstidsstraff ! Fang Wei, chef för telefonen kom talande ljud. Nej, bara den här killen lite värdelös på eftermiddagen tog jagmissbruksbehandling centrum för att gå med dig, när ugg skor rea prata ! Xu, som lade på luren, kommer att granskas Wuzhuan Ting, Wu Suochang, redo på eftermiddagen ugg stövlar vid avresan, hoppas jag att du inte svikit mig ah!

På eftermiddagen, de två körde till guldet bort County Detention Center. Läs det senaste kapitlet går fortare ( ) högt upp på väggarna, tungt beväpnade poliser, gå efter, Xu distrikt handledare som uppenbarligen känner en känsla av dyster tystnad, frestande suckade häktet trots allt, är att straffa brottslingar inställningar, inte som en missbruksbehandling centrum, är det huvudsakliga syftet med avgiftning. Under ledning av en disciplin, Xu som kom till direktörens kontor, Fangsuo Chang, inte redo att begå, det ugg stövlar tejp över den!

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论