2013年1月25日星期五

burberry outlet fashion rookie - ugg amelie semsket sjokolade 1688

Utenfor fotspor engstelige, ble umiddelbart boksen døren hørtes dirigent uggs høyt for å tilfredsstille passasjerene, "Menn ikke få panikk, foran tilfelle av jernbane kontroll, tog midlertidig dokket ......"Leder smil, "det er en spesiell tog til stasjonen til alle kontroller langs til Peking, som er en vanlig ting, møtte de ingen brunst og slappe av litt, og så kontrollerer fortiden."

Den passasjerer bravur stor og sjenerøs belønning, for å se at han hørte ser ikke Henan, lente lederen uggs på nett og hvisket: "Jeg vet ikke hvilken VIP tog kom fort, men også veldig mystisk." Talking til boksen innenfor et glimt av dirigent utsatt tvetydige smil, raskt trekke tilbake og bort.

Endelig jernbanestasjonen, med yrende folkeliv boret området, var himmelen mørk best. Peking kald og tørr vinter, natt vinden blåser Doutou barbere som en liten kniv. Loh Shu aldri smakt så kaldt og sult smak ugg, og heller ikke var å plukke bilen så lenge på utsiden av området, kunne ikke hjelpe, men klage ", som ugg disse dager, ikke engang en person som mottar, er egentlig ingen varslet burberry outlet. '

没有评论:

发表评论