2013年2月24日星期日

Nike Air Max 2012 med en praktisk verdi

Faktisk er oppgaven den mest uvanlige delen av den endelige BOSS Noire shaman, men en nike shox dame bronse BOSS nike for dette er den mest forferdelige. Andre monstre, bare trenger å ta mer tid til å pusse på linjen.Gradene i 10-person team har frø penger, også fulgt opp, etterfulgt av 10 NPC Daguai, nike tilsvarende mer enn 10 hjelpeprogram, fordi monster NPC utrydding av erfaring, er også ansett i hodet, noe som gjør nike oppleve bar synlig hastigheten øker.

Og disse soldatene er menneskelige skjold foran, nike shox gjemmer seg bak bekymringsløse angrep på linjen, det er så kult. Men så veldig deprimert, slått disse soldatene på i kraft av en slange spytt gress sårbare for angrep, og Wei nike dyttet til det ekstreme, ikke bare ikke redd for gift angrep og vitalitet er svært seig.

nike shox sko følge dem, innen to timer, feide tribal gift Noire, og tilbrakte fire timer feide Noire Sentinel Noire stamme nike nivå, men også Lianshengsanji, 18 steg til 19 i forhold til 87%, er det anslått at ødelagt Noire shaman.Livet verdien av gruppe soldater kom Noire shaman telt, igjen litt blod til huden nike Noire shaman telt, fylt med giftig svart røyk hvis nike, vil sikkert være direkte giften slått. Heldigvis NPC,http://www.nikeshoxskoey.com/ bare lytte til den lille kaptein av soldatene brølte høyt sa: "De modige soldater, selv om vi har blitt forslått, men for å spre den mørke tåke innhyllet i den hellige byen rundt, la oss heroiske hengivenhet med vår blod, rense disse mørke tåke for hellig glød skinne gjennom evigheten fastlandet, Charge! "

没有评论:

发表评论