2013年2月24日星期日

pendler skjønnhet UGG Langley soho samling støvler svart 5806 å være profesjonell bonus

Disse dager, ugg hele dagen kjører her, travelt opptatt med å forberede nye ting, har ikke vært mye tid til å hvile, disse to dager og endelig funnet et egnet sted, er den opprinnelige lille selskapet klar til å mate produksjon behandling, men vet ikke hva årsaken, selskapet bygget og deretter ikke fortsette å få, men klar til å selge.

Selskapet, faktisk, bare en stor hage og et lite verksted gjør ingen forskjell, huset litt mer enn noen få. Prisene ned er ikke veldig dyrt, vil 350 000 være i stand til å vinne, har dette huset et totalt areal på ca to dekar, Reno ringte uggs, ugg umiddelbart kjørte fare forbi.

"Både huset etter å ha lest hvordan ah faktisk usikker buy ned" den opprinnelige eieren spurte, ser de to, hvis ikke hennes sønn var syk definitivt ikke dette huset solgt, holde hva ritualer bra, men nå håper jeg å kunne selge noen penger.Fordi huseiere travelt med å selge billige uggs begge oppriktig kjøpe direkte transaksjon, den endelige prisen på 320 000, og sluttføre til hus direkte håndtere overføring prosedyrer, papirarbeid, huseiere og ugg sa de to Etter lyden av oppjaget avgang.

没有评论:

发表评论